Tori | Дата: Середа, 02-Кві-2014, 15:43 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Подруга, з святом тебе Хочу привітати дуже я! Бажаю завжди бути щасливою, Здоровою, милою і красивою. Бажаю смутку не знати, Своєю усмішкою сяяти!
Добре вітання подрузі
Дорога, люба подруга, Рахунок років не стану підводити, Тільки компліменти в День народження У адрес твій я буду говорити!
Для тебе доля не пошкодувала Краси фігури та особи, Твоя молодість у самого початку І не видно її близького кінця.
Краса, звичайно, лише пів справи, Головне - прекрасна душа, Про таких, як ти, сказали: «Внутрішньо і зовні гарна!»
Тобі я бажаю любові і ласки, Нехай збудуться мрії як у казці, І не буде в житті негоди, Бажаю величезного щастя! Будь завжди здоровою, сміливою, і красивою, Ще раз скажу - будь найщасливішою! Щоб очима, від щастя палаючими, Ти зустрічала світанок молодий, Щоб радості зустрічей летючі Залітали частіше у твоїй будинок. Щоб недовгими були розлуки, Щоб хвилинним смуток був, Щоб тільки щасливі звуки Доносила пісні хвиля.
Сьогодні День народження у тебе, А скільки років - значення не має. Так залишайся бадьорою, як завжди, І нехай серце, подруга, не старіє!
Бажаю тобі бадьорості душевної, Успіхів різних у повсякденному житті, Здоров'я тобі міцного завжди, Не сумувати, не падати духом ніколи!
Починаю думати: Що б тобі таке У це свято побажати? Побажати тобі машину? То лагодити, то заправляти! Побажати велику віллу? Це ж скільки прибирати! Побажати більше грошей? Так адже даром не дадуть, А побільше заробити - Так податком обдеруть... Так що я тобі бажаю Що бажала багато разів, Що навіки актуально Всім і кожному з нас: Завжди бути красивою, стрункою, Бути коханою і любити, Бути здоровою, бути спокійною І завжди бути щасливою!
|
|
|
|
Tori | Дата: Вівторок, 13-Тра-2014, 21:46 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| [font=Courier][color=orange][size=10]
|
|
|